Végső támadás a zsír ellen akció - most 15.990 Ft-ért juthatsz a termékhez
Végső támadás a zsír ellen akció - most 15.990 Ft-ért juthatsz a termékhez
Kosár 0

Egy nap a Busy Diet Projecttel

Egy nap a Busy Diet Projecttel

Hamarosan itt a meleg, a vastag kabátok bekerülnek a szekrény mélyébe, és kétségekkel tele állunk a tükör előtt azzal a gondolattal: „Idén sem fogok strandra menni ilyen alkattal”

Fogyókúra

Ennek a gondolatnak az elűzését, és a nyári forma elérését céloztuk meg a Busy Diet Project megalkotásakor, amit kifejezetten az elfoglalt személyek életmódjába való beilleszthetőség tesz különlegessé.

A termék csomagolása és komplexitása lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vidd, bárhol elkészíthesd, és pillanatok alatt elfogyasztható.
A program heti 5 nap zsírégető üzemmódot tartalmaz és heti 2 nap visszatöltő,lélektápláló napot. Ez annyit tesz, hogy a hét egymást követő 5 napján a terméket lehet csak fogyasztani. Ennek köszönhetően a szervezet a zsírok felhasználására szorul, átkapcsol zsírégető üzemmódba . A hétvégén ehetsz bármit, ezzel a kiürült raktárak visszatöltődnek, viszont a zsírégető üzemmódból nem fog átbillenni a szervezet a raktározó üzemmódba.
Természetesen a hétvégi szabad étkezés ne csapjon egy lagzis lakomázásba, szorítkozzunk ilyenkor lehetőleg a szénhidrát és zsírszegény, magas fehérjetartalmú ételekre, és ezen felül megengedhetünk magunknak 1-2 szelet süteményt, 1 gyrost, vagy a kedvenc ételünket .

Próbáld ki most !

Kiknek ajánljuk a Busy Diet Projectet

Dolgozó személyeknek :

Lássunk egy átlagos személy diétás naplójának bejegyzését

„Csörög az ébresztő óra. Nehéz az ébredés, de fel kell kelni. A Busy Diet Project zsírégető kapszulát már az ébredést követően beveszem, mert egyrészt éhgyomorra fejti ki leginkább a hatását, másrészt egy kapszula közel 130 gr koffeint tartalmaz, ami felpörgeti az anyagcserét, a zsírégetést, és megkönnyíti a reggeli ébredést. Most, hogy magamhoz tértem, jöhet a reggeli készülődés. Máris érzem, hogy a kapszula hatására élénkebb vagyok, nincs is szükségem a reggeli kávéra. Már kezdek éhes lenni, de így is késésben vagyok a munkából. Szerencsére a Busy Diet Project turmix port csak felbontom, egy pohár vízhez öntöm, könnyedén elkeverem és megiszom. Csupán 1 perc volt és újra ereje teljében érzem magam a teljes tápértékének köszönhetően. A nap hátralevő részét az irodában töltöm, csak bedobok a táskámba egy tasak Busy Diet Projectet és a doboz zsírégető kapszulát. … Eljött az ebédidő, de egy megbeszélésre kell mennem. Ki az az idióta, aki ebédidőre rak be egy megbeszélést. Sebaj ! Előveszek egy poharat, felengedem vízzel, beleöntöm a Busy Diet Project tasak tartalmát, elkeverem, megiszom, és már mehetek is a megbeszélésre. 14:00-kor a megbeszélést követően kissé kezdek fáradt lenni, így beveszem az aznapi második és egyben utolsó szem zsírégető kapszulát. Ez felpörget a nap hátralevő részében, viszont este fogok tudni aludni, mert csökkenni fog a koffein hatása addigra. …
18:00 - Hazaérek. A gyerekek törődést igényelnek, és a férjem is. Gyorsan megiszom a harmadik tasak Busy Diet Project port, és máris tudok foglalkozni a családdal. …
Másnap reggel ráállok a mérlegre, és tovább csökkent a súlyom. Remek választás volt, hogy a Busy Diet Projecttel diétázom. Ráadásul holnap már szombat, és a hétvégén ehetek, amit kívánok. A hétköznapok pedig elviselhetőek a Busy Diet Projecttel.”

Főállású anyukáknak: Egy gyermeket nevelő főállású anyuka számára sem lehet ismeretlen a helyzet, hogy a gyerek utáni állandó rohangálás és figyelem miatt gyakran csak napi egyszer jut étkezésre, ezért olyankor mindenből eszik, kelleni fog az energia. Sok esetben azonban ez vezet a szülés utáni elhízáshoz.
A Busy Diet Project egyszerű alkalmazhatósága miatt gyorsan elkészíthető, így nem kell az alkalmat várni, amikor a gyerek éppen elalszik 20 percre és tudjunk étkezni.
A termék segítségével a szülés előtti legjobb formádat nyerheted vissza.

 

 Testmozgást végzőknek : Egy testmozgást is végző személy számára is tökéletesen beilleszthető a termék a napi rutinjába. Mint azt a fentiekben olvastad, a turmix port napi 3 alkalommal kell elfogyasztani, míg a kapszulából napi 2 szem ajánlott.
Ez egy sportoló, edzést végző személy számára annyiból változik, hogy igény szerint egy 4. csomag port is alkalmazhat az edzéshez szükséges energianyeréshez, így az első turmixot reggelire, a másodikat ebédre, a harmadikat edzés előtt, a negyediket pedig edzést követően fogyaszd.
A zsírégető kapszula első adagját reggel éhgyomorra, a másikat pedig edzés előtt legalább 30 perccel kell bevenni.
A termék segítségével tökéletesen fenntartható és gyarapítható a nyers izomtömeg, miközben a testzsír százalékunk ezzel arányosan csökkenthető.

Próbáld ki most !

Busy Diet Project

Fontos megjegyezni a kapszula esetében, hogy lefekvés előtt 4 órán belül már ne alkalmazzuk a kapszulát a magas koffeintartalma miatt.


Újabb bejegyzések